Kuchařka Sous-vide od Miele: Pražma na italský způsob

Časová náročnost: 35 minut

Suroviny na 2 porce:

  • 2 filé z pražmy (á 120 g), zpracované
  • 2 nakládaná rajčata na tenká kolečka
  • 8 lístků bazalky, velkých
  • ½ ČL mořské soli
  • ½ ČL pepře

Příslušenství: vakuovací sáček, rošt

Příprava:

  1. Z obou stran filé osolíme mořskou solí a opepříme. Poté filé obložíme
  2. nakládanými rajčaty. Přidáme bazalku. Ještě jednou osolíme mořskou solí a opepříme.
  3. Vložíme do vakuovacího sáčku a vakuujeme podle nastavení. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
  4. Filé vyjmeme z vakuovacího sáčku a můžeme podávat.

Nastavení:

Vakuovací stupeň: 3

Provozní způsoby: Sous-vide

Teplota: 52 °C

Doba trvání programu: 25 minut

Úroveň: 2

Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz

Dárky z Levandulového údolí

Dárky z Levandulového údolí

Absolut vodka - limitovaná edice Andy Warhol

Prací papírky

Anketa

Jakou pohádku či vánoční film si nenecháte utéct?

Tři oříšky pro Popelku
37 x [10%]
Anděl Páně
26 x [7%]
Lotrando a Zubejda
30 x [8%]
Alenka v říši divů
130 x [34%]
Grinch
29 x [8%]
Princ a Večernice
28 x [7%]
Coco
26 x [7%]
Princezna zakletá v čase
24 x [6%]
Alois Nebel
26 x [7%]
Zloba – Královna černé magie
24 x [6%]

Celkem hlasovalo : 380

BLOG/ČEK

„Povrchní lidé mají v sobě nebezpečný nástroj v podobě své povrchnosti. Pokud křehký člověk s nimi vstoupí do hlubokého přátelství, může být velmi vážně (až smrtelně) zraněn, pokud je odvržen, když už ho nepotřebují…“ 

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru