Časová náročnost: 30 minut
Suroviny na 2 porce:
- ½ vanilkového lusku
- 8 krevet (à 14 g), zpracovaných
- ½ ČL růžového pepře nahrubo rozdrceného
- ¼ ČL mořské soli
- 50 g smetany
Příslušenství:
vakuovací sáček, rošt
Příprava:
- Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a vyškrábeme dřeň. Dřeň a lusk s ostatními přísadami dáme do vakuovacího sáčku a vakuujeme dle nastavení.
- Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
- Krevety vyjmeme z vakuovacího sáčku a podáváme.
Nastavení:
Vakuovací stupeň: 2
Provozní způsoby: Sous-vide
Teplota: 56 °C
Doba trvání programu: 20 minut
Úroveň: 2
Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz