Zaměstnance ŠKODA AUTO čekal začátkem září neopakovatelný zážitek. V týdnu od 6. do 10. září jim obědy uvařili a osobně vydali jedni z největších českých kuchařských celebrit Marek Fichtner, Jan Punčochář, Radek David či cukrář Lukáš Skála.
V jedné z nejmodernějších závodních kuchyní společnosti ŠKODA AUTO, ve které připravuje pokrmy pro zaměstnance mladoboleslavské automobilky současný poskytovatel závodního stravování spol. ARAMARK, se vystřídali šéfkuchaři špičkových pražských restaurací a připravili pro zaměstnance společnosti ŠKODA AUTO své oblíbené speciality.
Jan Punčochář uvařil cibulačku s modrým sýrem a variaci koprové omáčky s telecím masem. Následující den ho vystřídal „Masterchef“ Marek Fichtner se svojí polévkou z pečeného květáku a kroketami z kančího masa s bramborovými plackami. Radek David se pochlubil svou fazolovou polévkou ochucenou uzenou paprikou a krkovicí se špenátem podávané s houbovými knedlíky. Populární cukrář Lukáš Skála na konci týdne vykouzlil mákem plněné knedlíky s višňovou omáčkou. Pětici ikon české kulinářské scény doplnil hlavní šéfkuchař Aramarku, manažer Národního týmu kuchařů Tomáš Konopka, jenž připravil zeleninový krém s medvědím česnekem a hovězí líčka s kedlubnou na smetaně.
Šéfkuchaři jídlo nejen uvařili, ale také ho zaměstnancům společnosti ŠKODA AUTO osobně vydali. Speciality vyhlášených šéfkuchařů byly k dispozici ve všech restauracích ŠKODA AUTO v dostatečném množství pro všechny strávníky.
Nová centrální kuchyně společnosti ŠKODA AUTO byla otevřena letos na jaře a je současně největší a nejmodernější kuchyní závodního stravování nejen v České republice, ale i v rámci Střední Evropy. Její denní výrobní kapacita je až 35 tisíc pokrmů a svým gastrotechnologickým vybavením, efektivitou a vysokými standardy hygienické bezpečnosti patří k absolutní špičce.