Panzani rozšiřuje řadu omáček na těstoviny

Na spotřebitele čekají novinky z oblasti omáček Panzani, které rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček. Milovníci hub jistě ocení Houbovou omáčku, připravenou ze žampionů a hříbků, pečlivě vybraných a uvařených v rajčatové omáčce. Další novinkou je omáčka Lilek & Ricotta a trojici novinek doplňuje varianta Cuketa & kozí sýr. I tyto dvě omáčky mají rajčatový základ, doplněný o grilovaný lilek či cuketu a další kvalitní ingredience dle konkrétní varianty.

„Úspěch našich rajčatových omáček je založen na tom, že k výrobě jsou použita rajčata z italských polí, nikoliv ze skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování – do 48 hodin od sklizně – si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. Navíc další zeleninu, kterou v omáčkách využíváme, zpracováváme metodou mražení, nikoliv sušení, ta je pak křupavá a jídlu dodává chuťovou i vizuální svěžest,“ vysvětluje Ivana Zajícová.

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
140 x [10%]
Josefína Bakošová
117 x [8%]
Dominik Navrátil
336 x [23%]
Machač
121 x [8%]
Iveta Řádková
104 x [7%]
Lucie Marim
117 x [8%]
Luděk Šmehlík
127 x [9%]
Klára Nademlýnská
127 x [9%]
Beáta Rajská
127 x [9%]
Miroslav Michael Knot
133 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1449

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

POZVÁNKA

Facebook

JDI nahoru