Dlouho a pečlivě jsme vše ladili, ale povedlo se! O víkendu 12. a 13. března od 10:00 do 17:00 hodin budete moci poprvé ochutnat poctivou řemeslnou levandulovou dvanáctku, která vznikla ve spolupráci s mistry sládky z vyhlášeného Pivovaru Matuška. Pivo je hořké tak akorát a skvěle jej doplňuje decentně nasládlá chuť BIO Levandule Chodouňské. Své příznivce si jistě najde mezi muži i ženami.
Zastavit se ale můžete i pro načerpání energie v čisté přírodě Levandulového údolí obklopeného brdskými lesy, Národním geoparkem Barrandien a ležícího v sousedství mnoha krásných hradů a zámků. Procházkou po jarní stezce mezi BIO levandulovými poli se zároveň dozvíte spoustu informací o jarních tradicích, zvycích a svátcích.
Kromě jiného můžete ochutnat i některou z dobrot nejen s BIO Levandulí Chodouňskou, ale také ze surovin pocházejících z volných chovů, farem, našich i okolních zahrad a sadů. V nové prostorné a dřevem vonící eko hale jsou připraveny tvůrčí dílny pro celou rodinu. Teplo zajistí praskající polínka v kamnech a pohled na BIO levandulová pole bude jistě vítaným únikem ze současného smutného světa, který nás momentálně obklopuje.
Další akce v březnu (vždy od 10:00 do 17:00 hodin)
- 3. 2022: Byliny a věda na talíři i v životě
- a 27. 3. 2022: Jarní probuzení a očista těla v Levandulovém údolí
Credit: Levandulové údolí
Více info na www.levanduloveudoli.cz.