Ochutnejte koláče z pekařství PAUL, spojilo české a francouzské chutě

Oslaďte si na život lahodnými koláči z oblíbeného pekařství PAUL. Nápadité propojení toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice vás nadchne.

Sladké koláče s bohatou náplní neodmyslitelně patří k posvícení, rodinným setkáním i prázdninám u babičky na venkově. Chutnají nám k snídani stejně jako k odpolední kávě. V pekařství PAUL neodolatelným způsobem propojili českou tradici s francouzským šarmem a výsledek je famózní!  

Jemné máslové brioškové těsto skvěle vynikne s tradičními i méně obvyklými náplněmi. Mandlový krém frangipane výborně ladí s hruškami a křehkými plátky mandlí nebo šťavnatými borůvkami, které vám připomenou letní procházky lesem. Máte raději klasiku? Nezklame vás osvědčená kombinace tvarohu a sladkých švestkových povidel. Dokonalou vláčnost dodává každému koláči voňavá směs másla a rumu.

Dejte si koláč k výborné kávě s kamarádkou nebo kolegyní – v pekařství PAUL nejsou troškaři, takže velikost je tak akorát pro vás dvě. Nové koláče jsou ale tak lahodné, že se příště třeba už raději s nikým dělit nebudete.

E-shop: shop.paul-cz.com

Písecký víkend módy a designu

PURE fest

Ubytování v Maringotce u BIO Levandulových polí

Prací papírky

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
103 x [11%]
Josefína Bakošová
82 x [9%]
Dominik Navrátil
161 x [17%]
Machač
84 x [9%]
Iveta Řádková
68 x [7%]
Lucie Marim
78 x [8%]
Luděk Šmehlík
84 x [9%]
Klára Nademlýnská
85 x [9%]
Beáta Rajská
88 x [10%]
Miroslav Michael Knot
88 x [10%]

Celkem hlasovalo : 921

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Pokud nechceme slyšet pravdu, nemůže růst naše osobnost, ale jen naše ego!“

Lenka Žáčková

JDI nahoru