Prestižní gastronomický průvodce Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy představuje aktuální výběr nejlepších restaurací v Česku. Na 240 stranách najdete prezentace více než stovky nejlepších restaurací z celého Česka s množstvím ilustračních fotografií a důležitých i aktuálních informací pro hosty. Tak jako řada průvodců z minulých let patří i ten letošní mezi nezbytnost a současně ozdobu knihovny každého příznivce zážitkové gastronomie.
Zbrusu nová knižní publikace čtenářům přináší přehled nejkvalitnějších gastronomických podniků České republiky pro rok 2023, jež získaly ocenění v podobě Zlatých lvů. Čím více Zlatých lvů restaurace obdrží, tím vybranější zážitek může gurmán při její návštěvě očekávat.
Oceněné restaurace jsou v průvodci představeny na samostatných dvoustranách, které obsahují základní informace o každé provozovně. Kromě krásných fotografií interiérů jednotlivých restaurací, čtenáře prostřednictvím knihy oslovují jejich hrdí zástupci – od šéfkuchařů přes majitele až po manažery, kterým jsme položili pět dotazů. Z odpovědí se dozvíte více o konceptu restaurace, jaká jsou ta její „nej“, jaké novinky se chystají a třeba také za jakým oblíbeným jídlem se hosté znovu vracejí…
Také v letošním průvodci naleznete TIP 2023 podle nakladatelství TopLife Czech – nové restaurace, které do hodnocení navrhli naši inspektoři, v průvodci jsou viditelně označeny pečetí se zlatou lví korunkou. Zlatá lví korunka poukazuje na ty podniky, které by měly být v hledáčku všech příznivců špičkové, chceme-li zážitkové gastronomie.
Knižní publikace přinášející výběr nejlepších restaurací vychází tradičně poslední měsíc kalendářního roku. Letos je to už 2. prosince. Samozřejmostí je vysoká polygrafická kvalita a vysoká kvalita tisku i provedení knihy. Průvodce je k dostání v maloobchodní síti kamenných i on-line knihkupectví.
Doporučená maloobchodní cena je 690 Kč.
Nakladatel: TopLife Czech
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2022/12
Počet stran: 240
Typ, vazba: Kniha, pevná
Formát, hmotnost: 225 × 225 mm, 1200 g
ISBN: 978-80-907213-6-4
EAN: 9788090721364