Rudimental x Skepsis vydávají "Green & Gold" s Charlotte Plank a Riko Dana

Britští Rudimental ve spolupráci s talentovaným mladým producentem Skepsisem představují svůj nejnovější počin "Green & Gold", který doplňuje podmanivý vokál hudebnice Charlotte Plank a MC Riko Dana.

"Green & Gold" je silný drum and bassový track poháněný syrovou basovou linkou."

Hodně nás bavilo spojit se s producentem Skepsisem a ještě raději jsme se vrátili do studia s Charlotte, se kterou už máme společnou pecku Dancing Is Healing. MC Riko Dan byl taky úžasný, přišel a na jeden zátah složil svoji sloku. Byl to šílený den a my se nemůžeme dočkat, co na to řeknou naši fanoušci. 

Nedávno byla skupina Rudimental nominována na cenu BRIT Award v kategorii "Nejlepší píseň" za hit "Dancing Is Healing", na kterém se podíleli Charlotte Plank a Vibe Chemistry. Jedná se o jejich historicky osmou nominaci. Píseň, která dosáhla vrcholu na 5. místě v singlové hitparádě OCC a strávila v Top 100 úctyhodných 23 týdnů (včetně pěti týdnů v Top 10), je nejlépe prodávaným singlem skupiny od roku 2018.
Jako jedna z nejúspěšnějších britských tanečních kapel posledního desetiletí nastavili Rudimental laťku vysoko: 2 x #1 alba, 3 x #1 singly, několikanásobné vítězství v hitparádách, 25 milionů singlů + 3 miliony alb po celém světě, více než 5 miliard streamů, 4 alba, několik světových turné, headlineři nespočtu festivalů a držitelé cen BRIT a nominovaní na Mercury Prize. To vše upevnilo jejich pozici hudebních géniů a skvělých producentů. 
Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru