Nezapomeňte na svátek matek!

Květen je nejen měsícem lásky, ale i oslavou mateřství. V Americe za zrodem tohoto svátku stála Anna Reeves Jarvisová, která bojovala za práva matek. V roce 1914 se o jeho uznání zasloužil prezident Thomas Woodrow Wilson. O uznání tohoto svátku se v  Československu v roce 1923 zasloužila Alice Masaryková. Sice období komunismu na něj dalo zapomenout a slavil se jen Mezinárodní den žen.

Ať už je vaše maminka vyznavačkou tradic, nebo má dobrodružnou povahu a ráda zkouší něco nového, potěšte ji na Den matek dárkem, který bude trefou do černého. Must have kousky i další drobnosti najdete v Albi prodejnách a na
e-shop.albi.cz. Nabídka je pestrá, stačí vhodně zvolit.

Pro maminku, která ráda vaří

I sebelepší kuchařka si ráda oblíbené recepty poznamená do jedné knihy, ať jednou může osvědčené postupy předat dál. Mamince, která je v kuchyni jako ryba ve vodě, udělá radost Moje kuchařka z edice Mementerra od Albi. Prostor pro zapsání až 100 receptů, kulinářské taháky, kniha hostů i gastronomické výzvy pro objevování nových chutí. To vše prošpikované ilustracemi a originálními citáty o jídle. Praktická kroužková vazba stránky podrží přesně tam, kde je otevře. Takže už žádné zoufalé listování s rukama od mouky.

Mementerra od Albi, 349 Kč

Pro nastávající maminku

Máte ve svém okolí ženu v očekávání? Deník miminka Mé první roky z edice Mementerra od Albi jí umožní uchovat nejvýznamnější okamžiky z raných let života děťátka. Obsahuje 10 tematických kapitol a spoustu místa na malůvky i jiné památky – otisky ručiček, vzkazy od kamarádů a všechna důležitá „poprvé“. Je univerzální, takže se hodí jak pro holčičku, tak pro chlapečka. Na volné stránky lze v budoucnu zaznamenat další milníky.

Vyrobeno v České republice.

Mementerra od Albi, 549 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
528 x [14%]
Aperol spritz
335 x [9%]
Cuba Libre
346 x [9%]
Piňa Colada
332 x [9%]
Daiquiri
329 x [9%]
Margarita
439 x [12%]
Cosmopolitan
345 x [9%]
Mai-Tai
356 x [10%]
Whiskey sour
391 x [10%]
Pisco sour
339 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3740

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru