Rumfest 2024 zve na degustace nejlepších rumů z celého světa

Jeden z největších rumových festivalů na světě se koná 1. června 2024 v pražských Žlutých lázních. Rumfest, zábavně vzdělávací oslava pravého třtinového rumu, se letos uskuteční už podvanácté. Návštěvníci se mohou těšit na několik stovek skvělých rumů z celého světa, odborné semináře i degustace, food court s karibskou a exotickou kuchyní i latinskou hudbu.

V rámci základní vstupenky jsou pro rumové nadšence připraveny vzdělávací semináře s předními odborníky z České republiky i ze zahraničí na různá témata ze světa rumu. Odpolední program pak doplní řízené degustace (tzv. master classes), v rámci kterých bude možné ochutnat největší rumové speciality. Festival Rumfest se těší velké oblibě, jen loni ho navštívilo více než 2000 návštěvníků.

Odborným garantem Rumfestu je Barlife, exkluzivní specializovaný magazín zaměřený na moderní gastronomii. Tento respektovaný a nestranný titul je pro čtenáře zdrojem vzdělání, inspirace a zábavy již od roku 2004. 

Program festivalu bude průběžně aktualizován na webu www.rumfest.cz.
Vstup na akci pouze pro osoby starší 18 let, mladší pouze v doprovodu.

Předprodej vstupenek na festival Rumfest: https://www.rumfest.cz/vstupenky

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
528 x [14%]
Aperol spritz
335 x [9%]
Cuba Libre
346 x [9%]
Piňa Colada
332 x [9%]
Daiquiri
329 x [9%]
Margarita
439 x [12%]
Cosmopolitan
345 x [9%]
Mai-Tai
356 x [10%]
Whiskey sour
391 x [10%]
Pisco sour
339 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3740

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru