Neodolatelné aroma a plná chuť v každém šálku

Mnozí z nás si nedovedou představit svůj den bez kávy. Je to způsob, jak začít den a v jeho průběhu příležitost k malému úniku a odpočinku. Kávové kapsle posouvají tento zážitek na zcela novou úroveň a umožňují připravit dokonalý šálek během chvilky.

Jedinečné aroma kávy Jacobs Krönung Crema vás dostane hned při prvním doušku. Pečlivě vybraná zrna vysoce kvalitní Arabiky, intenzivní Robusty a precizní zpracování zaručují vyrovnanou chuť a bohaté aroma, které zaplní celý váš domov. Vyzkoušejte ji a zjistěte, jak může být každodenní rituál pití kávy výjimečným zážitkem.

Kávu si můžete jednoduše připravit v Nespresso®* Original kávovaru i jako lungo. Dopřejte si chvilku pro sebe a nechte se hýčkat kvalitní kávou, která vám dodá energii i potěšení. Najděte svoje „wunderbar“.

Jacobs Krönung Crema 20 ks zakoupíte za 149,90 Kč. www.kavajacobs.cz

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru