Stolování pod širým nebem

Kde chutná nejlépe? No, přece na zdravém vzduchu a v dobré společnosti. Proto neváhejte a uspořádejte piknik pro své nejbližší.  Léto je ideální čas na tuto klasiku, která nikdy nevyjde z módy! Navíc s trendy pomocníky od Potten & Pannen – Staněk si hodování v přírodě užijete jako hvězda filmového plátna.

Les Jardin de la Comtesse, Piknikový koš Concorde pro 2

Hostina ve stylu francouzské smyslnosti a klasické elegance. Připravte romantický piknik pro vaši drahou polovičku, jako z obrazů Claude Moneta! Ručně pletený piknikový koš značky Les Jardins de la Comtesse ocení každý milovník tradičních pikniků. Koš je kompletně vybaven pro dvě osoby a obsahuje porcelánové talíře, příborovou sadu, slánku s pepřenkou, otvírák na víno a také sáček pro uložení špinavého nádobí. Stačí jen připravit oblíbené pohoštění a vyrazit na své oblíbené místo v nedalekém parku! Nezapomeňte přibalit také prosecco. Izotermická vložka uvnitř koše udrží nápoje během cesty dokonale vychlazené. Vaše piknikové odpoledne tedy budete moct odstartovat osvěžujícím přípitkem. Nastavitelný látkový popruh v jemné karamelové barvě, který dokonale ladí s medovým proutím a šedobílým polstrováním, zajistí, aby i samotná cesta byla příjemnou procházkou. Ani si nevšimnete, že nesete koš plný skvělého jídla a kompletní stolovací výbavy! Tradiční piknikový koš, který je synonymem francouzského vkusu, zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 3 790 Kč.

Polaxbox, Chladící box Classic 12 l, růžový

Na piknik v parku či zahradní slavnost u vás doma. Chladící boxy Polarbox budou vaším moderním pomocníkem při jakékoliv příležitosti. Třeba i na výletech za nekonečným prázdninovým dobrodružstvím díky nastavitelnému koženému popruhu, jež nádobu mění v moderní cestovní doplněk. Boxy jsou výjimečné nejen svým retro designem, ale také užitečností. Do vnitřního prostoru o celkovém objemu 12 l se jednoduše vejde například jedna láhev prosecca, odpolední svačina, chladící sáček a 2 až 4 sklenky oblíbené limonády. A pokud nemáte po ruce chladící nádobu, naplňte ho ledem a divoká párty s dokonale vychlazenými drinky může začít. Svou teplotu box udržuje v rozmezí 5 až 15 °C. Nejen pastelově růžový Polarbox o celkové hmotnosti 1 kg najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 799 Kč.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru