Koprová omáčka v podání Pavla Býčka v Krug ambasádě The Eatery v Praze

Recepty inspirované programem Single Ingredient si lze vychutnat v Krug Ambasádách po celém světě. V České republice je Krug ambasádou restaurace The Eatery v pražských Holešovicích. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Pavla Býčka si pro hosty připravila speciální menu napárované s šampaňským vínem Krug založené na letošní tajné ingredienci – „květině“. Šéfkuchař Pavel Býček si pro letošní kulinární výzvu šampaňského domu Krug zvolil jako hlavní „květinovou“ ingredienci vonný kopr, který použil v jeho vyhlášené koprové omáčce. Tento pokrm, obohacený o květy vonného kopru, krásně reflektuje české kulinářské dědictví.

V červnu přivítá restaurace The Eatery své hosty nejen speciální kulinární pochoutkou, ale i akcí. Ke každé skleničce Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé bude nabízena jako pozornost koprovka, kterou šéfkuchař Pavel Býček ozvláštnil nakládanými květy kopru. Tento recept, nazvaný „Koprovka s vonnými květy kopru", představuje vyhlášený pokrm The Eatery, který je nyní už navždy spojen s exkluzivním šampaňským domem Krug.

V rámci této speciální události představila restaurace The Eatery celé menu napárované s šampaňskými víny Krug. Menu zahrnuje lahůdky jako již zmiňovanou ikonickou koprovku s marinovaným koprovým květem, foie gras s uzeným kachním prsem, rebarborou, ibiškem s brioškou nebo jehněčí hřebínek s hráškem, libečkem a horským sýrem. Na závěr menu si Pavel Býček pro hosty přichystal sladkou tečku v podobě osvěžujících jahod s meduňkou, žloutkovým krémem a jahodovým sorbetem. Na samotné slavnostní uvedení speciálního menu napárovaného s šampaňskými víny Krug přijel i Olivier Krug, představitel šesté generace šampaňského domu Krug, aby osobně podpořil tento jedinečný kulinářský zážitek a sdílel svou vášeň pro šampaňské Krug s hosty.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru