Dominika Branišová v unikátní róbě NANICHE

Na prestižní party Moët & Chandon oblékne Dominika Branišová v doprovodu s Jaromírem Jágrem róbu od české značky NANICHE.

„Šaty jsme  spolu se stylistou Jakubem Eliášem vybrali pro Dominiku  téměř den před akcí, přesto jsou ale  pro ni i na příležitost jako stvořené! Byla to jasná volba.“ Říká návrhářka Natalie Dufková.

Ručně aranžovaná róba z haute couture materiálu přímo v  barvě “champagne” je z nejnovější kolekce NANICHE a vznikala více než dva měsíce. Šaty jsou atypicky střižené, zepředu jsou to vlastně “koktejlky”, ale zezadu dlouhá róba. “Vlečka i nadýchaný rukáv jsou odepínací, takže člověk šaty může nosit i  na více způsobů.” Dodává návrhářka.

Šaty se zatím objevily jen na přehlídkovém mole a nyní mají premiéru právě na krásné Dominice tady ve Varech. Stejné šaty lze po domluvě nechat ušít na míru přímo v ateliéru NANICHE v Praze.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru