Vyzrajte na panelákovou koupelnu!

Kam s hřebeny, krémy a ručníky v malé koupelně? Začněte tím, že zvolíte správnou verzi umyvadlové skříňky a máte vyhráno! „V malých koupelnách bývají strašákem rozměry umyvadlových skříněk. Na tento problém však existuje řešení v podobě malých kompaktních skříněk se sníženou hloubkou v rozmezí od 20 do 30 centimetrů, které jsou tak ideální volbou i pro panelákové koupelny. Například koupelnová skříňka z kolekce HOST s šířkou 40 centimetrů má hloubku pouhých 20,9 centimetrů a vejde se jako praktický úložný prostor dokonce i na toaletu,“ dává tip Ing. Petr Blažek, ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku a hned dodává: „Pokud v koupelně bojujete o každý centimetr, můžete zvolit bezúchytkové otevírání push-to-open.

Eliminujete tak úchytku a dvířka skříňky snadno otevřete jejich lehkým stlačením.“ I když jste limitováni prostorem, nemusíte se limitovat ve výběru. „I do mini koupelen jsou pro malé skříňky k dispozici umyvadla s praktickým odkládacím prostorem umístěným dle modelu umyvadla buď vzadu u stěny, nebo na boku. Tvarově se také není třeba omezovat. Můžete zvolit čtvercové umyvadlo Gladi anebo obdélníkové Mici a Zoom. Jednoduché linie umyvadel zároveň pomáhají i k jejich snadnější údržbě,“ radí Ing. Blažek z Dřevojasu. Pokud při výběru dekoru skříňky zároveň vsadíte na světlé odstíny, jenž přirozeně pomáhají k optickému zvětšení místnosti, spolehlivě vyzrajete i na tu nejmenší koupelnu. Umyvadlové skříňky HOST včetně umyvadla jsou k dostání v ceně od 4 990 Kč.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru