Nová séra oolaboo SMART aesthetics pro pružnou a mladistvě svěží pokožku obličeje

Oolaboo představuje tři nová koncentrovaná séra, která díky svému zcela unikátnímu složení zpevní pleť, dodají jí vydatnou dávku hydratace a také zredukují vrásky i pigmentové skvrny. 

SMART Aesthetics Vitamin C3 Essence Concentrate

Sérum se třemi různými formami vitamínu C zpomaluje stárnutí pleti, redukuje jemné vrásky i pigmentové skvrny, stahuje póry a také odstraňuje nečistoty. Je ideální pro normální až suchou pleť, kterou vyživuje a zanechává ji šťavnatou a mladistvě svěží.

Klinické studie dokazují, že vitamín C posiluje přirozenou tvorbu kolagenu v pokožce a současně bojuje proti jejímu poškození volnými radikály. Vedle toho snižuje hyperpigmentaci a zánětlivé reakce, tudíž působí jako prevence proti akné.

Cena: 2.025 Kč / 30 ml

SMART Aesthetics Triple Power Concentrate

Koncentrované sérum pro normální a suchou pleť, které rozjasňuje, vyživuje a vrací pokožce přirozenou elasticitu. Viditelně redukuje pigmentové skvrny, vyhlazuje vrásky a díky obsahu acetyl tetrapeptidu-5 je také vysoce účinné pro redukci váčků pod očima i tmavých kruhů.

Vedle zklidňujících a hydratačních složek, jako je aloe vera, panthenol a kyselina hyaluronová, obsahuje také niacinamid. Jde o formu vitamínu B, která dokáže proniknout hluboko do pokožky, kde zvláčňuje, regeneruje, a především posiluje přirozenou ochrannou bariéru.

Cena: 1.742 Kč / 30 ml

SMART Aesthetics Collagen Booster Serum

Kolagenové sérum pro denní i noční použití dodává pokožce dlouhodobou hydrataci a výživu, díky čemuž ji viditelně rozjasňuje, vyhlazuje, snižuje zarudnutí a také redukuje tmavé kruhy pod očima.

Obsahuje také tripeptid-10 citrulin a tripeptid-1, tedy peptidy, jež zlepšují soudržnost a stabilitu kolagenových vláken. Jejich kombinace s kyselinou hyaluronovou a dalšími blahodárnými látkami zajišťuje vynikající hydrataci, zpevnění, a především zpomalení stárnutí pokožky.

Cena: 2.322 Kč Kč / 30 ml

Spolehněte se na oolaboo SMART aesthetics

Nová séra jsou výsledkem našeho dlouhodobého úsilí o vývoj vysoce účinných produktů. Snoubí v sobě nejnovější vědecké poznatky s mimořádnými účinky přírodních ingrediencí tak, aby poskytly tu nejlepší možnou péči o citlivou pokožku obličeje.

Vedle našich revolučních novinek najdete v programu SMART Aesthetic například:

  • Superhero vitamin A - ampule s živinami nabitým elixírem pro zpomalení stárnutí pleti,
  • SPF50 No Harmful UVA & UVB Protector - ochranný, hydratační a pečující krém proti slunci,
  • Čistící emulzi pro hladkou a hebkou pokožku, AHA Cleanser Exfoliant

… a několik dalších výjimečně účinných produktů.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru