Energičtí Circus Brothers se s aktuálním singlem „Víčko“ vydávají novým hudebním směrem

Šestičlenná pražská partička Circus Brothers představila nový singl s názvem Víčko, ve kterém se z jejich tradičního disco-balkán stylu přesouvá k techno rapu. Přibližně každé dva měsíce se fanoušci mohou těšit na další singly v techno-rapovém duchu. 

Circus Brothers – Víčko na streamovacích platformách: https://bfan.link/vicko

„Víčko je symbol, který uzavírá. Může uzavírat lahve, zavírat oči, nebo uzavírat kapitoly. Když se otevře láhev a nejde potom zavřít, člověk se může snadno ztratit. Když však dokáže najít víčko, je šance, že opět najde i sám sebe. Je to vlastně taková parodie na život. Obecně si v našich písničkách bereme život na paškál,“ říká zpěvák a kytarista Eliáš Jeřábek. Text napsal právě Jeřábek a produkce se ujal Ivan Sedláček z experimentálního rapového dua P/\ST, které má přesah do tvrdé elektroniky. V průběhu léta by měl k singlu vyjít také videoklip.

Circus Brothers s duem P/\ST, jenž tvoří ještě Dan Kranich, plánují ještě společné koncerty. Na jaře příštího roku jsou v plánu show v Praze a Ostravě. Detaily kapela brzy zveřejní.

Kapela Circus Brothers je cirkusová rodinka, kde je každý člen unikátním dílkem pestrobarevné skládačky, a jejíchž skladby nikoho nenechají v klidu. Autorské písničky vycházejí z tradiční balkánské dechovky a dále jsou ve zvuku i žánru obaleny současnými hudebními vlivy. Dechové nástroje, housle a klarinet, to vše doplněné hutnými synťáky, elektrickou kytarou a rozmanitými vícehlasy.

Sociální sítě:

YouTube: https://www.youtube.com/@CircusBrothers

IG: https://www.instagram.com/circus_brothers/

FB: https://www.facebook.com/BandCircusBrothers

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru