Ideální zdravé jídlo na cesty? Sušené maso to jistí!

Nezáleží na tom, zda se rozhodnete jet na jednodenní výlet, nebo na cestách strávíte i několik dní. Ať už jedete na kole, vlakem, autem nebo jdete pěšky, žádný výlet se neobejde bez jídla a pití. Jaké jídlo si přibalit s sebou na cesty? Přece lehké, chutné a hlavně zdravé.

Nabízí se ovoce a zelenina, ale ta mnohdy po několika hodinách v batohu nevypadá vábně a některé druhy ani delší cesty nevydrží. Ideálním řešením je sušené maso, které v malém balení skrývá mnoho výhod.

Trvanlivé jídlo je skvělým řešením

Léto se bleskově blíží a přicházející teplé dny si o výlety jen říkají. Batoh či taška se pomalu plní potřebnými věcmi a zbývá jediné – dobrá svačina. Zkuste tentokrát namísto sušenek a jídla, které po nošení v batohu moc k jídlu nevypadá, přibalit sušené maso Fine Gusto. Sušené maso neboli jerky je trvanlivé, ale to není jediný důvod, proč je ideálním jídlem na cesty.

Proč si sbalit právě sušené maso?

  • Je lehké a skladné
  • V batohu nezabere skoro žádné místo
  • Nekazí se a nepotřebuje být v chladu
  • Stačí otevřít sáček a svačina je připravená
  • Chuťově je moc dobré
  • Má vysoký obsah bílkovin a energie

Masové snacky, to je ta pravá svačinka pro děti i dospělé

Pokud s sebou na výlet berete i děti, zkuste jim přibalit sušené maso Fine Gusto s příchutí teriyaky nebo barbecue, tedy ochucené jerky, které dětem budou moc chutnat. Případně lze vyzkoušet i slisované masové tyčinky, takzvané snack bary, které jsou pro cestování ideální. Navíc budou vaše děti na výletech mlsat zdravě. Nutriční hodnoty tuků, cukrů a bílkovin jsou totiž vyvážené a masové pochoutky tedy skvělé nahradí nezdravé cukrovinky.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru