Stanislav Hložek se synem Matyášem střihli malé vystoupení

Standu Hložka ani v sedmdesáti jen tak něco nezastaví. Na soustředění soutěže Muže roku 2024 v pražské Vile Lanna mu praskla přezka pásku u kalhot. Sice chvilku přemýšlel, jak to vyřeší, ale to bylo jen pár vteřin.

„Tohle je prkotina. To se mi staly horší věci, nevydržel kostým, vyzula se mi bota a jiné trapasy. Jednou mi praskly kalhoty vzadu ve švu. To jsem se při té písni radši už ani nehnul, a pak jsem z jeviště vycouval stále k publiku čelem,“ zavzpomínal Stanislav Hložek.

Své kulatiny oslaví zpěvák 16. září velkým koncertem v Lucerně. „S tou sedmdesátkou nic nenadělám, tak to alespoň pořádně oslavíme,“ poznamenal s úsměvem.

Na společenském večeru Muže roku si se svým tátou zazpíval také Matyáš Hložek, který získal titul Muže roku v roce 2017. „Chodím pravidelně na akce Muže roku a vždycky to na mne dýchne, rád na soutěž vzpomínám.“ Oprotiminulým rokům bývalý hokejista Matyáš výrazně pohubl. „Hodně trénuji na triatlon a baví mě to. Do kola jsem se zbláznil, rád běhám a trénuji plavání. Hodně mě podporuje přítelkyně, která je také sportovně založená. První závod mám fakt už brzo. Hokej mám stále rád, hraji za Olymp a fotbal za Amforu,“ usmíval se Matyáš, který si píše vlastní písně a s kamarádem Nikem Jalauzidisem chystají první desku.

Soutěž Muž roku letos slaví 25. výročí trvání, ale prezident soutěže David Novotný na to prý moc nemyslí. „Není čas. Máme za sebou soustředění, kde pánové s fotografem Jiřím Hermanem ml. nafotili v oblecích od firmy Koutný a volnočasového oblečení od firmy C&A, obuv od CCC či ve spodním prádle a plavkách od Trenýrkárny fotky do soutěžního kalendáře na příští rok, pod vedením Daniely Křehlové trénovali choreografii na finálový večer, s Janem Přeučilem absolvovali kurz rétoriky. Oddechnu si, až bude po finále,“ říká David Novotný.

V závěru soustředění se na módní přehlídce představili kromě Standy Hložka a Matyáše Hložka také Bára Mottlová, Jana Fabiánová, Míša Nosková, Zuzana Bubílková a Marcela Březinová.

Finalisté soutěže Muž roku:

  1. David Vencl - asistent hudební společnosti, 25 let, Náchod
  2. Vojtěch Bělunek - podnikatel, 32 let, Ostrava
  3. Daniel Štefan - student, 20 let, Strančice
  4. Ondřej Valenta - učitel, 32 let, Praha
  5. Jan Jiránek - mechatronik, 26 let, Mladá Boleslav
  6. Jiří Dráb - manažer, 32 let, Zlín
  7. Daniel Sklář - podnikatel, 29 let, Praha
  8. Jakub Mádl - asistent kameramana, 35 let, Nový Bydžov
  9. Jakub Klíma - podnikatel, 32 let, České Budějovice
  10. Petr Hantych - řidič, 29 let, Ústí nad Labem
  11. Marcel Nazad - manager, 34 let, Prostějov
  12. Tom Jurka - spisovatel a cestovatel, 32 let, Praha

Finále Muže roku se koná 23. srpna v Městském divadle v Náchodě.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru