Starožitný zlatý náramek povznese váš letní outfit směrem k luxusu

Letní dny jsou ideální pro doplnění vašich outfitů o náramky, a to klidně o více kusů najednou. Holé paže dají vyniknout designovým kouskům a outfit dostane zcela nový šmrnc. Pokud chcete vybočit z řady, pořiďtě si do své šperkovnice léty prověřené starožitné kousky. Oceníte jejich kvalitní řemeslné zpracování a je velmi nepravděpodobné, že byste své zamilované modely vídali na druhých. Opravdu široký výběr z rozličných historických období naleznete v Antique Cinolter v Maiselově ulici v Praze nebo na e-shopu antiquesprague.cz. Výrazné náramky jsou oblíbeným nástrojem stylistek, které vhodně zvoleným kouskem promění i jednoduché letní šaty v luxusní outfit.

“Náramek tohoto typu je sám o sobě velmi výrazný. Je potřeba tedy se zbytkem doplňků zacházet opatrně a ideálně s takovým šperkem sladit i zbylé doplňky. Dávno už neplatí, že zlato a stříbro se nesmí kombinovat, záleží vždy na vkusu a osobním pocitu. Já osobně mám velmi ráda vrstvení šperků, ale ne každému se to musí líbit. Hodně záleží na typu osobnosti. Často říkám, že nejde ani tak o to, co nosíte, ale jak to umíte vynést,” vysvětluje stylistka Petra Kasalová. Starožitné náramky je třeba nosit sebevědomě a s elegancí.

Více informací naleznete na https://antiquesprague.cz/cs/15-sperky-naramky.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru