K vodě, na výlet i na grilovačku se můžete vydat stylově

Léto je ideálním časem na pořádání grilovaček, posezení s kytarou u ohně a různých zahradních setkání s přáteli a rodinou. Dostali jste pozvání na takovou akci, nebo ji sami pořádáte? Kromě pohodlí ostatních myslete i na to své, a vsaďte na stylový ležérní outfit, ve kterém budete nejen dobře vypadat, ale i se skvěle cítit.

První volba

Sázkou na jistotu je kombinace letních šortek a trička. Vyhýbejte se umělým materiálům, volte lehké, prodyšné kousky z přírodních materiálů, jako je bavlna či len, ve kterých vám bude příjemně i v opravdu parném dni. Pokud očekáváte, že se oslavy protáhnou až do noci, vsaďte na dlouhé lněné kalhoty a košili, kterou k večeru přehodíte přes top a ochráníte tak tělo před dotěrnými komáry. Dolaďte svůj outfit stylovými plátěnkami, nebo robustními pantoflemi a zábava se může začít!

Ležérní ženskost

Skvělým tipem pro ženy jsou také jednoduché šaty volného střihu. Na zahradní posezení s přáteli se hodí například šaty mikinové, nebo minimalistický model z bavlny. Alternativou k šatům může být i volnočasový lněný overal, který na večer doplňte lehkým svetříkem, nebo džínovou vestou. Pak už jen nazujte oblíbené žabky, či nízké sandálky a outfit na grilovačku je na světě!

Sportovní look

Preferujete spíš sportovní styl oblékání? Vsaďte na krátké teplákové bermudy s trikem nebo crop mikinou, na večer pak na lehkou teplákovku, nebo módní cargo kalhoty s teplákovou bundičkou.

Letní setkání s přáteli jsou především o společně stráveném čase, zábavě a uvolněné atmosféře. Nekazte si tyto chvíle těsným, či škrtícím oblečením a volte pohodlné modely, ve kterých si užijete krásné chvíle.

 

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru