Tradiční, přesto však stylové a originální

Porcelán ikonické značky Villeroy & Boch je nestárnoucí klasikou a jedinečnou volbou pro ty, kteří ocení ověřenou kvalitu, nadčasový design a dokonalou eleganci. Historie Villeroy & Boch se píše více než 270 let a je synonymem osvědčené německé kvality. Objevte novinky této tradiční porcelánky u Potten & Pannen – Staněk. Nechte se okouzlit ikonickou La Boule v moderním provedení nebo minimalistickými miskami plnými lásky.

Villeroy & Boch, Hluboký talíř Afina

Bílé nadčasové nádobí o průměru 29,2 cm a objemu 400 ml

Pro rodinný nedělní oběd i romantickou večeři ve dvou. Naservírujte oblíbenou pastu či hřejivou polévku svým milovaným v talířích inspirovaných slunečními paprsky, které rozzáří skutečně každý prostřený stůl. Tradiční porcelánka Villeroy & Boch se pod taktovkou německého designéra Christiana Haase v nové kolekci Afina zaměřila především na elegantní design s pečlivě promyšlenými detaily. Hluboké talíře si vás proto získají nejen kvalitním odolným porcelánem, který nepodléhá praskání, ale také stylovými širokými okraji, jež zdobí jemný paprskový reliéf.

Cena: 835 Kč.

Villeroy & Boch, Dětský jídelní talíř Roar like a Lion

Oblíbený talířek o průměru 21,5 cm jednoduše vyměníte za nový!

Hravé a roztomilé nádobí z dětské kolekce Roar like a Lion si vaše ratolesti zamilují na první pohled! Děti se potřebují bavit, a to i při stolování. Naservírujte jim proto oblíbenou svačinku na porcelánový talířek z dílny Villeroy & Boch, který vypráví příběh odvážného lvíčka a neposedné opičky. Jemné barevné provedení, jemuž dominují béžové a hnědé tóny, navíc dokonale doplní i elegantně prostřenou tabuli. Nádobí si vás a vaše nejmenší nezíská pouze jednoduchým a zábavním vhledem, ale také svou praktičností. Dětský porcelán německé značky zakoupený u Potten & Pannen – Staněk je totiž pod ochranou dvouleté záruky na rozbití od data zakoupení. Nehod v podobě shozeného talíře ze stolu na zem se proto není třeba obávat.

Cena: 500 Kč.

Villeroy & Boch, Miska Crafted Cotton

Miska o objemu 780 ml a průměru 15,8 cm

Minimalismus s maximálním smyslem pro detail a nadčasový vzhled. Všestranná miska z kolekce Crafted Cotton se vám bude hodit nejen pro přípravu rychlé snídaně v podobě bílého jogurtu s müsli, skvěle ji využijete i při servírování oblíbené polévky, jíž chcete pohostit své přátelé během poklidného večera u vás na zahradě. Možností, jak ji využít, existuje nekonečně mnoho! Bílý prémiový porcelán zaujme především originálními detaily reaktivní glazury, která zlatavými odstíny zdobí okraje nádobí. Jednoduchý praktický design se navíc hodí do každého interiéru. 

Cena: 525 Kč.

Villeroy & Boch, La Boule jídelní sada Miami

Jídelní sada Miami, která letos získala prestižní ocenění design reddot winner 2024

Designová dekorace, nebo praktická jídelní sada? S proslulou La Boule nejprve elegantně pohostíte své nejbližší, a poté s ní ozdobíte konferenční stolek ve vašem obýváku. Jednoduše umění, které chce mít doma opravdu každý! Tento nadčasový prvek od designérky Helen von Boch již několik let patří mezi ikonické stálice nabídky německé porcelánky Villeroy & Boch. Letos si sadu můžete užít v živých a pestrých barvách, které důmyslně prolínají dřívější styl s dnešními trendy. Moderní retro design porcelánového nádobí bude slušet nejen prostřeného stolu. Sada obsahující 2 hluboké talíře, 2 nízké misky, 2 univerzální talíře a jeden servírovací talíř díky svým odolným vlastnostem nepodléhá praskání a bez problému ji můžete mýt i v myčce na nádobí. Pořiďte si prakticky i esteticky dokonalou La Boule a obohaťte svůj domov kouskem skutečného německého umění.

Cena: 11 185 Kč.

Villeroy & Boch, Jídelní talíř Perlemor Alga

Originální talíře z nové kolekce Perlemor Alga

Jednoduchý, přesto však stylový a originální. Nové talíře německé značky Villeroy & Boch si svým osobitým vzhledem získají pozornost nejednoho milovníka vytříbeného, a především kvalitního designu. Nádobí je vyrobeno z prémiového porcelánu, který však svým provedením připomíná tradiční keramický materiál. Reaktivní glazura jídelnímu talíři o průměru 27 cm navíc dodává skutečnou jedinečnost, jelikož se jednotlivé barvy a textury po vypálení na každém kusu projevují zcela jinak. Povzneste své stolování na novou úroveň a dodejte připraveným pokrmům něco navíc!

Cena: 695 Kč.

Villeroy & Boch, Šálek na espresso Perlemor Alga

Šálky o objemu 60 ml

Vychutnejte si ranní kávu za v duchu skandinávského minimalismu. Nová kolekce Perlemor Alga značky Villeroy & Boch elegantním způsobem propojuje jednoduchost tradičního porcelánu s moderní technikou reaktivní glazury, díky čemuž vzniká originální nádobí s puncem německé kvality. Šálky na espresso zdobí jemné odstíny zelené a modré barvy, které budou slušet především rustikálnímu interiéru.

Cena: 445 Kč.

Villeroy & Boch, La petite Boule jídelní sada, Memphis

Designový jídelní set

Dokonale skladná, přesto ji však díky odvážnému postmodernímu designu nepřehlédnete. Ikonická La Boule od německé porcelánky Villeroy & Boch letos nepřekvapila pouze novým osobitým vhledem, kterému dominují výrazné odstíny růžové, vínové, oranžové, bílé a černé barvy, ale také svou velikostí. Umělecká jídelní sada je totiž nově k dostání v menším provedení o průměru 14 cm. Talířek, 2 misky s vysokými okraji a 2 klasické misky se hodí například pro servírování drobného občerstvení nebo také pro poklidné snídaně ve dvou. Poté jen stačí nádobí složit a v hned máte dokonalou dekoraci, která vašemu interiéru dodá nápaditý šmrnc. La petite Boule se stane skutečným klenotem vaší domácnosti!

Cena: 5 295 Kč.

Villeroy & Boch, Sklenice na bílé víno Manufacture Rock Blanc

Sadu 4 sklenic o objemu 380 ml

Křišťál, se kterým bude každá večeře skutečným gastronomickým zážitkem. Staňte se svým osobním someliérem a vychutnejte si rozmanité chutě bílého vína v nových sklenicích od značky Villeroy & Boch. Elegantní kolekce Manufacture Rock klade důraz na prvotřídní kvalitu obohacenou o jedinečné moderní prvky, díky kterým je nádobí skutečnou ozdobou každého prostřeného stolu. Sklenice z průzračného křišťálového skla s elegantním detailem bílé stopky si proto zamilujete na první pohled. Pozvěte své blízké na skvělou večeři v podobě lehkých italských těstovin s plody moře, jejichž chuť nejlépe vynikne se skleničkou vychlazeného Sauvignon Blanc. Tak vzhůru do degustace!

Cena: 1 395 Kč.

Villeroy & Boch, Dezertní talíř With Love "Be happy"

Bílý talířek s veselým dekorem

Don’t worry, be happy! Roztomilé nádobí z kolekce With Love německé porcelánky Villeroy & Boch vykouzlí úsměv na tváři skutečně každému. Porcelánový talířek o průměru 21,2 cm je vhodný k servírování ovocných i zeleninových salátů nebo také oblíbených dezertů, kterými si rádi zpříjemňujete siestu po rodinném obědě. Minimalistický duhový motiv se srdíčkem uprostřed pohodovou odpolední atmosféru dokonale dotvoří.

Cena: 360 Kč.

Villeroy & Boch, Hrnek With Love "Happy birthday"

Šálek z kolekce With Love narozeninovým motivem

Narozeninové ráno s hrnkem oblíbeného čaje či hřejivého kakaa s vydatnou porcí čerstvé šlehačky. S šálkem značky Villeroy & Boch můžete svůj velký den začít slavit hned po probuzení. Nádobí o objemu 290 ml zdobí drobný obrázek narozeninové dortu růžových akvarelových odstínů, které na lesklém bílém porcelánu dokonale vyniknou. Nevíte, čím obdarovat své blízké? Roztomilým, a především praktickým hrnečkem krok vedle nikdy neuděláte!

Cena: 275 Kč

Villeroy & Boch, Miska With Love "Sending love"

Misky Sending Love o průměru 16,9 cm a objemu 590 ml

Lásky není nikdy dost, vyznávejte si ji proto každý den prostřednictvím oblíbeného pokrmu podávaného v zamilovaných miskách značky Vílleroy & Boch. Kolekce With Love si vás i vaše milované získá jemným akvarelovým motivem srdce, které na porcelánovém těle nádobí dokonale vyniká. Skvěle se hodí i jako praktický dárek, když zrovna tápete, čím svého kamaráda či rodinného příslušníka elegantně obdarovat. Láska totiž vždycky prochází žaludkem!

Cena: 415 Kč

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru