Široká paleta designových možností, štíhlá konstrukce a snadná instalace

Stropní odsavače par jsou oblíbenou volbou pro otevřené kuchyně s centrálním kuchyňským ostrůvkem. Tento typ digestoře může být buď nenápadným doplňkem, který se harmonicky začlení do okolního prostředí, nebo výrazným prvkem, který upoutá pozornost. V každém případě poskytují efektivní způsob odstranění kuchyňských pachů. Miele přináší novou generaci stropních odsavačů par, která vyniká jak vizuálně, tak technicky a technologicky, a to díky práci vlastního vývojového a výrobního závodu v německém Arnsbergu.

Nová generace nabízí téměř neomezené možnosti designu, přičemž digestoře jsou dostupné v bílém, matně černém a nerezovém provedení. Panely na všech modelech lze dokonce lakovat nebo laminovat, takže si zákazníci mohou vytvořit design zcela podle svých představ. Spotřebiče mají hloubku 50 centimetrů a šířku 90 nebo 120 centimetrů.

Speciální vlastností stropních odsavačů je jejich nízká konstrukční výška a revoluční systém „klik“ pro snadnou a pohodlnou instalaci v nových prostorech nebo jako dodatečné vybavení již hotových kuchyní. Nabízí také možnost recirkulačního režimu, který nevyžaduje odtah, protože aktivní uhlíkový filtr je integrován přímo do odsavače (s instalací typu plug-and-play). Dalším znakem kvality typické pro Miele jsou omyvatelné 10vrstvé tukové filtry s nerezovou vrstvou, která poskytuje trvalou ochranu proti zabarvení filtrů. Miele používá ventilátory, které jsou výkonné, ale zároveň energeticky úsporné, splňují kritéria energetické třídy A+ a pracují mimořádně tiše. Stropní odsavače jsou vybaveny funkcí Con@ctivity a automaticky tak přizpůsobují svůj výkon probíhajícím aktivitám na varné desce, uživatelé však mohou výkon regulovat i sami pomocí dálkového ovládání.

V modelech nejvyšší třídy zajišťují teplé a studené bílé LED diody osvětlení kuchyňské plochy, jejich jas i teplotu barvy lze regulovat mezi 2700 K (teplá bílá) a 6500 K (studená bílá) pomocí aplikace Miele. Stropní odsavač je možné přizpůsobit i pro ambientní osvětlení místnosti díky funkci MyAmbientLight, která využívá LED pásky integrované do jeho konstrukce.

www.miele.cz

      

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru