TEEKANNE Love Blueberry & Blackberry – jedinečná ovocná romance

Romantické procházky podzimní přírodou mají své nezaměnitelné kouzlo. A jejich neodmyslitelnou součástí je také hrnek horkého čaje po návratu domů do tepla. Jako připomínku pozdního léta si po příští vycházce uvařte šálek TEEKANNE Love Blueberry & Blackberry s opojnou vůní a chutí sladkých borůvek a šťavnatých ostružin.

Drobné temné plody borůvek a ostružin patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Skvěle chutnají samotné, kdy si můžete naplno užít jejich šťavnatou plnou chuť, jsou ale též oblíbenou surovinou do koláčů a dortů, zmrzlin, smoothies, ale třeba i do salátů. Mají také mnoho benefitů pro naše zdraví, jsou bohaté na vitamíny a antioxidanty, díky čemuž mají pozitivní vliv na naši imunitu.

Novinka TEEKANNE Love Blueberry & Blackberry v sobě snoubí to nejlepší z borůvek a ostružin a zajisté si vás získá již po prvním doušku. Díky elegantnímu balení jej můžete jako drobnou pozornost darovat svým milovaným a užít si pak chvilku pohody s horkým šálkem čaje ve společnosti těch, které máte nejraději.

TEEKANNE novinkou Blueberry & Blackberry rozšiřuje oblíbenou kolekci ovocných čajů Love o další podmanivou příchuť. V současné době tuto řadu tvoří již pět různých čajů. Kromě novinky si můžete užít také příchuť granátového jablka (TEEKANNE Love), mučenky (TEEKANNE Passion), grapefruitu (TEEKANNE Love Pink Grapefruit) nebo kombinaci hrušky a fíku (TEEKANNE Love Pear & Fig).

Čaj TEEKANNE Love Blueberry & Blackberry je k dostání za cenu 48,70 Kč.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru